• muhammed ali künkcü
GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 29 Aralık 2020 19:45 Haber Girişi : 29 Aralık 2020 19:57

TUNCEL’DEN KILIÇDAROĞLU’NA REST

TUNCEL’DEN KILIÇDAROĞLU’NA REST
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Asgari ücret belediyelerimizde 3.100 TL olacak" sözü karşısında rest çekerek "Kılıçdaroğlu'nun benim bütçemden haberi var mı?" dediği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücretin 3 bin 100 TL olması gerektiği yönündeki açıklamasının ardından, CHP'li belediler asgari ücrete geçti. Önce Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş asgari ücreti 3 bin 100 TL yaptı

SÖKE BELEDİYESİNDEN SES YOK

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve dört ilçe asgari ücret konusunda Chp Genel Merkezine bağlı kalırken, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel işçi temsilcileri ile yapılan son toplantıda CHP Genel Merkezi’nin 3.100 TL asgari ücret talimatını dinlemediği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU’NUN BENİM BELEDİYEMİN BÜTÇESİNDEN HABERİ VAR MI ?

Başkan Tuncel’in 3100 TL asgari ücretinde ısrar eden işçilere “ bu parayı Kılıçdaroğlu ödemiyor ben ödüyorum kendisi bu paranların ödeneceğini nerden biliyor sordu mu bütçemizi biliyor mu?” diyerek görüşmeleri sona erdirdiği öğrenildi.

GENÇLİK MERKEZİNİ YAPAMAM

Başkan Tuncel CHP Genel Merkezinin belirlediği asgari ücreti işçilere verirsem hayalimde olan Gençlik Merkezini yapamam dediği öğrenildi. Her akşam onun hayali ile yastığa başını koyduğu iddia edilen Tuncel’in bu konuda geri adım atmayacağı konusunda kararlı olduğu öğrenildi.

BALLI MESAİ ALANLAR İŞÇİNİ EKMEĞİ İLE OYNUYOR.

Daha önce Söke Belediyesinde alınan yüksek mesai ücretleri tüm dikkatleri üzerine toplayan kişilerin Söke Belediye Başkan Yardımcısı  Veli Devrim Yerli vasıtasıyla sürece müdahale edip görüşmeleri krize dönüştürdüğü iddia edildi.