• muhammed ali künkcü
GÜNDEM Haber Girişi : 20 Nisan 2020 18:41

SÖKE ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ESNAFA MASKE DAĞITTI

SÖKE ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ESNAFA MASKE DAĞITTI
Söke Esnaf Kefalet Kooparatifi Başkanlığını 4 dönemdir yürüten ve Söke'nin sevilen STK başkanlarından olan Refik Karataş bugün Söke sokaklarında esnafa kendi elleri ile maske dağıttı.
Covid-19 virüsü ile mücadelede STK'lar da üzerine düşen gerekli çalışmayı yapmaya gayret gösteriyor. Söke Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve aynı zamanda şoförler odası başkanlığını yürüten Refik Karataş esnafa maske dağıttı. Karataş yaptığı açıklamada "Bu zor günlerde hem esnafımızın sorunlarını dinlemek hemde onlarla sohbet etmek üzere ziyaretlerde bulundum. Ziyaretlerim esnasından günlerdir esnafımıza devletimizin sağlamış olduğu imkanlarla yardımcı olmaya çalıştık. Bir çok esnafımızın bu zor günlerde yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Yönetimimiz ile birlikte istişare ederek esnaflarımızın sorunlarına çare bulmaya çalıştık. Bugün de esnaf arkadaşlarımıza ziyaret gerçekleştirerek bu dönemde çok fazla ihtiyaç duyulan maskeleri dağıttık" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.