• muhammed ali künkcü
GÜNDEM Haber Girişi : 28 Şubat 2022 15:45

MHP'DE ADIM ADIM 2023 PROGRAMI SÖKE'DE GERÇEKLEŞTİ

MHP'DE ADIM ADIM 2023 PROGRAMI SÖKE'DE GERÇEKLEŞTİ
Söke'de MHP ilçe teşkilatı tarafından "Adım Adım 2023" toplantısı düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından başlatılan "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı" Söke'de gerçekleştirildi.

Söke Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda MHP il ve ilçe yöneticileri, AK Parti ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve partililer bir araya geldi.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık toplantıda yaptığı konuşmada, 2023'e büyük bir hassasiyetle hazırlandıklarını belirterek, "Bugüne kadar hemşehrilik bilinciyle vatandaşlarımızla kurduğumuz gönül birliğini daha da güçlendireceğiz. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü tesadüflere bırakamayız." dedi.

MHP MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu da Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin kamuoyuna açıkladığı 5 stratejik hedefle ilgili bilgiler verdi.Tellioğlu, şunları kaydetti:"Bu stratejik hedefler, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modelinin devamı ve güçlenmesi, 2023 Milletvekilli seçimlerinde MHP Milletvekili sayısını tarihi oranda artırmak ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tekraren ve açık ara farkla seçilmesini sağlamak, terörle mücadelenin devamını kararlılıkla sağlamak, yerli ve milli ekonominin oluşturulması ve son olarak da yeni anayasa sürecidir.

"MYK Üyesi Turan Şener ise Millet İttifakı'nın dışardan sufleleri verilen bir yapı olduğunu iddia etti.MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve MYK Üyesi Bahardır Bumin Özarslan da şöyle konuştu:"Son 6,5 yıldır yaşanan tarihi olaylar, normalde 40-50 senelik bir süreçte meydana gelirken sanki sıkıştırılmış gibi hepsini bir anda yaşıyoruz. Milat olarak değerlendirdiğimiz ilk olarak hain darbe girişimi ile ülkemizi bölmek istediler. Darbe günü olan olaylarda ve sonraki süreçte genel başkanımızın yaptıklarını iyi anlamamız gerekiyor. Devletin önemli organları baskı altındayken, genel başkanımızın 'hükümetin ve milletimizin yanındayız' demesi büyük bir gelişmedir."

Toplantıda son konuşmayı MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve MYK Üyesi Dr. Bahardır Bumin Özarslan yaptı.

Son 6 buçuk yıldır yaşanılan tarihi olaylar, normalde 40, 50 senelik bir süreçte meydana gelirken, sanki sıkıştırılmış gibi hepsini bir anda yaşıyoruz. Milat olarak değerlendirdiğimiz İlk olarak hain darbe girişimi ile ülkemizi bölmek istediler. Darbe günü olan olaylarda Genel Başkanımızın yaptıklarını iyi anlamamız gerekiyor. Devletin önemli organları baskı altındayken, genel başkanımız hükümetin ve milletimizin yanındayız demesi büyük bir gelişmedir.