• muhammed ali künkcü
GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 22 Şubat 2022 14:51 Haber Girişi : 22 Şubat 2022 14:55

MEHMET AKKAŞ “GERMENCİK’E YENİ BİR KATMA DEĞER KAZANDIRDIK”

MEHMET AKKAŞ “GERMENCİK’E YENİ BİR KATMA DEĞER KAZANDIRDIK”
Severek girdikleri işte aile hasretine dayanamayıp açtıkları market ile Germencik’e katma değer kazandırdıklarını söyleyen Mehmet Akkaş “Uzun yıllar severek yaptığımız görevimizi aile özleminden dolayı bırakmak zorunda kaldık” dedi.

Aydın’ın Germencik ilçesinde yeni açtığı market ile ilçeye katma değer kazandırdıklarını ifade eden Mehmet Akkaş ve eşi Betül Akkaş aile özlemi sonrasında görevlerini bırakarak Germencik’e yerleşti. Akkaş çifti “Uzun yıllar ailemizden ayrı kaldık. Ama severek yaptığımız işimiz aile özlemi, aile hasretinin önüne geçemedi. Bu sebeple de ailemizin yanına yerleşerek nasıl bir iş tutabiliriz diye düşündük. Düşüncelerimizin sonrasında ailelerimizin de desteği ile ünlü bir market zincirinin Germencik Bayiliğini aldık” dedi. 

İHTİYAÇLARA GÖRE İNDİRİMLER İLE GERMENCİK HALKINA HİZMET VERİYORUZ

“Yaklaşık 5 ay önce açtığımız market ile Germencik halkımıza hizmet veriyoruz. Ben ve ailem uzun araştırmalar neticesinde nasıl bir yol izleyeceğimizi, neler yapabileceğimizi düşündük. Sonunda ailemle birlikte ortak bir karar alarak ünlü bir market zincirinin bayiliğini aldık. Park mahallesi Namık Kemal Caddesi Orman İdaresi hizmet binası yanında açtığımız market ile ilçemize hizmet vermeye başladık. Şükürler olsun Germencik kısa zamanda bizleri benimsedi ve müşteri portföyümüz her geçen gün arttı”

MUHTEŞEM ÇARŞAMBA İNDİRİMLERİ OLUYOR

“Her zincir markette olduğu gibi bizim bayiliğini yürüttüğümüz isim altında da haftalık indirimler yapılıyor. Her hafta “Muhteşem Çarşamba” olarak yapılan indirim gününde vatandaşlarımıza kampanyalı ürünleri sunuyoruz. 150 TL ve üzeri alışverişlerde ise evlere kadar servis hizmeti veriyoruz. İlçemize yeni bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

“SEVEREK YAPTIĞIMIZ İŞTEN AYRILDIK”

“Eşim uzun yıllar Yüksek Cerrahi Hemşireliği görevi yaptı. Ben de 2008 yılında girdiğim Deniz Astsubaylığı Meslek Yüksek Okulundan 2010 yılında alnımın akıyla mezun olarak göreve başladım. 2021 yılında ise aile ve çocuk hasretine dayanamayarak çok sevdiğim görevimden ayrılmak zorunda kaldım. Buna sebep ise uzun zaman eve gelememek, aileme vakit ayıramamaktı. Mesela 2017 yılında 1 yıl içerisinde toplamda sadece 30 gün ailemi görebildim. Deniz Astsubaylığı normal bir görev gibi değil. Bir göreve gittiğimizde 3 aydan 1 yıla kadar süren görevler olabiliyordu. Sonunda eş, çocuk ve aile hasretine dayanamayacağımı anladım. Kendi hür irademle görevimden ayrılarak bu işletmeyi açtık. Eşim de çocuğumuz olana kadar görevine devam etti. Kendisi az evvelde bahsettiğim gibi Yüksek Cerrahi Hemşireliği görevinde bulundu”

İHTİYAÇ OLURSA YİNE ÜNİFORMAMI GİYER GÖREVİMİN BAŞINA GEÇERİM

“Devletimin yine her zaman yanında olmaya devam edeceğimi de belirtmek isterim. Bugün bana ihtiyaç olduğu takdirde yine o çok sevdiğim üniformamı giyer görevimin başına geçerim”