• muhammed ali künkcü
GÜNDEM Haber Girişi : 13 Nisan 2020 22:45

CHP Germencik Kadın Kollarından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

CHP Germencik Kadın Kollarından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Germencik'te ihtiyaç sahibi ailelere CHP Germencik Kadın Kolları Başkanlığı destek verdi.
Paketlerin hazırlanma ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması süresince bizzat kendisi bulunan CHP Germencik Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Vardar "İlçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına CHP Kadın Kolları olarak kendi imkanlarımız ile katkıda bulunmak istedik. Üyelerimizin evlerinden geritridkleri zeytin, zeytin yağı, erişte gibi akla gelen erzakları topladık. Sonrasında toplanan bu gıda maddelerini paylaştırdığımızda 100 aileye ulaşabileceğimizi gördük. İmkanlar doğrultusunda bu süreçte kadın kollarımızın elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Bugün de mahalle mahalle gezerek bu paketlerimizi ihtiyaç sahipleri ile buluşturduk. Emeği geçen tüm üyelerime teşekkür ediyorum. Amacımız belli; Herşey paylaşınca güzel olmaz mı? Sevgi mesela! Emek , ekmek, hayat, soluduğumuz havayı bile zengini, fakiri, yaşlısı, genci paylaşmıyor muyuz? Neden yediğimiz yemeği de paylaşmayalım dedil. Evimizde ne varsa bunları ihtiyaç sahipleri ile paylaşalım istedik. Komşumuz açken tok yatmak bize yakışır mı ? Böyle bir günde çorbada tuzumuz olsun biz de varız bu savaşta hep birlikte çıkarız. Çünkü biz birlikte güçlüyüz!" ifadelerini kullandı.
Diğer yandan paketlerin hazırlanması ve dağıtımı esnasında CHP Kadın Kolları yönetiminin yanı sıra Üyeler ve CHP İlçe Sekreteri Burak Zencirci'de yer aldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.