• muhammed ali künkcü
GÜNDEM Haber Girişi : 10 Şubat 2022 16:34

ÇALLIOĞLU 26 YILLIK BAYRAĞINI MUTAFOĞLU'NA DEVRETTİ.

ÇALLIOĞLU 26 YILLIK BAYRAĞINI MUTAFOĞLU'NA DEVRETTİ.
Söke Bakkallar ve Bayiler Odasında Metin Mutafoğlu yeni başkan seçildi.

Uzun yıllardır Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığını yürüten İbrahim Çallıoğlu görevine veda etti. Yerine tek listeyle giden Metin Mutafoğlu başkan seçildi. Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurul toplantında divan başkanlığını Aydın Esnaf Odaları Başkanı Selahattin Çetindoğan yaptı. Saray Düğün Salonunda gerçekleşen genel kurula Söke esnaf odaları başkanları, siyasi partilerin ilçe yöneticileri ve oda üyeleri katıldı. 

"HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Eski Oda Başkanı İbrahim Çallıoğlu yaptığı kısa konuşmasında, “İbra ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum. Kırdığım bir arkadaşım varsa hakkını helal etsin benim hakkımda hepinize helali hoş olsun" dedi. 

470 üyesi bulunan Söke Bakkallar ve Bayiler Odası’nda 430 kişi oy kullanırken yeni Başkan Metin Mutafoğlu’nun yönetiminde, Ferhat Gültekin, Mustafa Gökay Polat, Halil Çalışkan, Mustafa Yıldız, Haldun Arıcı, Burak Sezai Çapar Yedek üyeler ise; Bekir Yavaşoğlu, Murat Kocabıyık, İlknur Nadullu, İlknur Tarlan, Sergen Çiftçi, Güllü Telli, Mehmet Cemil Çavuş yer aldı. Denetim Kurulu Asil üyelerinde, Süleyman Dönmez, Okan Çiftçi, Gülcan Abacı Köksoy, Yedek Üyeler ise Özgür Yılmaz, Armağan Çevik, Deniz Şengül yer aldı.