YAVUZLAR İNŞAAT KATKILARI İLE SÖKELİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN ÇOŞKUSU

Aydın'ın Söke ilçesi'nde My Life Yavuzlar inşaat firması tarafından koronaviris salgını nedeniyle etkinliklerin iptal edildiği bir dönemde evlerinden çıkamayan çocuklara 23 Nisan çoşkusu yaşattı.

Şirket, Söke’de imza attığı önemli inşaat projelerinin yanısıra, çocuklara yönelik önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.
Bütün dünyayı etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle etkinliklerin iptal edildiği bir dönemde şirket, ilk kez bayramlarını evlerinde kutlamaya hazırlanan Sökeli çocuklara büyük sürprizler hazırladı.
 
SÖKELİ ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI COŞKUYLA YAŞADI
 
Söke’deki çocuklar için erken 23 Nisan kutlaması hazırlayan şirket, “Herkes Balkonlara” diyerek bayram coşkusunu yaşamaya davet etti. Yavuzlar Şirketi, çocuklar için özel olarak hazırladığı ve içinde masal kahramanları ve batman gibi karakterlerin de yeraldığı 23 Nisan Bayram kortejini Söke’nin cadde ve sokaklarında dolaştırdı. Yavuzlar Şirketi’nin eğlence kortejini aileleriyle birlikte evlerinin balkonlarına çıkarak karşılayan çocuklar, evlerinde de olsa bayram coşkusunu yaşadı. Çocukların masal kahramanı örümcek adam davul çaldı çocuklar büyük çoşku yaşadı.
 
MELİH YAVUZ, “GELECEK KUŞAKLARA KARŞI DA SORUMLULUK TAŞIYORUZ”
 
Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz yaptığı açıklamada, “Temelleri 1980 yılında Söke’de atılan şirketin ilçeye çok şey borçlu olduğunu belirterek, “Şirket olarak sadece bugünü değil, gelecek kuşaklara karşı da sorumluluk taşıyoruz. Bu nedenle bu projeye büyük önem verdik. Uzun bir süredir evlerinden çıkamayan çocuklarımızın bayramlarını buruk kutlamalarını istemedik. Onların yüzlerini biraz olsun güldürebildiysek, neşelerine ortak olabildiysek ne mutlu bize.” dedi.

23.04.2020 20:43:00