Rıza Posacı'dan cevap gecikmedi

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, hakkında çıkan haberler ile ilgili açıklamada bulunarak “Her zaman sahada hemşehrilerimiz ile birlikte olmaya devam edeceğim” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, hakkında çıkan haberler ile ilgili açıklamada bulunarak “Her zaman sahada hemşehrilerimiz ile birlikte olmaya devam edeceğim” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, sokağa çıkma yasağı ve sosyal mesafe kurallarına uymayarak, rakı sofrasında poz verdiği yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Milletvekili Posacı, yaptığı açıklamada İçişleri Bakanlığı tarafından getirilen sokağa çıkma yasağının çiftçiler için geçerli olmadığını hatırlatarak, çiftçilerin davetini kırmayarak akşam yemeği yediklerini belirtti.

Yemek masasında çekilen fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasından sonra “AK Partili Posacı, rakı sofrasında görüntülendi” şeklinde çıkan haberlerin de yanıltıcı olduğuna dikkat çeken Posacı; “Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere, masamızda rakı yoktu. O gün ise kendi arazilerim ile ilgilendikten sonra ilçelerimizdeki çiftçilerimizi ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledim. Germencik’te de çiftçilerimizin gerçekleştirdiği fide dikimine, TARİŞ İncir Birliği ve AK Parti Germencik İlçe Başkanı Mustafa Bircan ile birlikte gittik. Sezonun bereketli olmasını dileyerek sıkıntılarını dinledik. Fide dikim işlemleri sonrasında da çiftçilerimiz bizleri misafir etmek istedi. Gelen davet sonrasında Mustafa Bircan ile birlikte çiftçilerimizin yanlarında olmalarını hissettirmek için daveti kabul ettik ve bir hatıra fotoğrafı çektirdik” dedi.

“Ben halkın içinden geldim”

Çekilen fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasından sonra bazı kesimlerce durumun çarptırıldığını belirten Posacı; “Halkın içerisinden gelen bir milletvekili olduğumu herkes iyi bilir ve çizgimi de asla değiştirmem. Benim anlamadığım sahada bulunmak, çiftçilerimizin sorunlarını dinlemek, çözüm aramak suç mudur? Bu yapılan haber birileri tarafından yaptırılıyor ise başkalarının maşası olmaya gerek var mı? Ben halkın içinden geldim,kendimi değiştirmeyeceğim. Bazılarının bu hoşuna gitmiyor olabilir, ama ben Rıza Posacı Aydın Milletvekili olarak her zaman sahada hemşehrilerimiz ile birlikte olmaya devam edeceğim” dedi.


20.04.2020 18:16:00