MHP ADIM ADIM 2023 İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI GERMENCİK’TE YOĞUN BİR KATILIM İLE YAPILDI

MHP İl Başkanı Alıcık “Rahmetli Başbuğ’umuz diyor ki ‘CHP Atatürk’ün kurduğu CHP olsaydı biz MHP’yi kurmadık’ sözlerinin doğruluğunu bir kez daha görüyoruz”

MHP teşkilatları, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından teşkilatlara verilen talimat ile başlatılan Adım Adım 2023 programları kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından verilen talimat ile başlatılan Adım Adım 2023 programı Aydın’ın Germencik ilçesinde gerçekleşti. Yoğun katılım ile gerçekleşen programa Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MYK Üyesi Burak Pehlivan, Turan Şener, Yavuz Tellioğlu, Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş, Germencik İlçe Başkanı Turgay Ulutaş, Ülkü Ocakları Germencik İlçe Başkanı Özgür Satılmış, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile birlikte muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık Cumhuriyetin 100’üncü kuruluş yıldönümünün tesadüflere bırakılamayacağını “ dile getirdi. Alıcık “Sayın Genel Başkanımızın talimatı ile başlatılan Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlanma toplantısına hoş geldiniz. Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Bizlere kutlu davamızı miras bırak Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’i, 25-26 Şubat 1992’de Hocalı’da şehit olan kardeşlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Değerli dava arkadaşlarım 7 Eylül 2022’de Aydın ilimizin Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. Yılına hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Aydın teşkilatları Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıl dönümüne muazzam bir hazırlık içerisindedir. 

2023 SEÇİMLERİ MİLLET İTTİFAKINA BIRAKILMAYACAK KADAR DEĞERLİ

Adım Adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları çalışmalarımızı işte bu büyük heyecan içinde yapıyoruz. Gelecek yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Aydın’da hızımızı artırarak hazırlanıyoruz. Bu an itibariyle bugüne kadar kurduğumuz gönül birliğini daha da güçlendireceğiz. Sayın Genel Başkanımızın Kızılcahamam kampından sonra teşkilatları tek tek dolaşıyorum. Zaten il teşkilatı olarak bütün ilçelerimizi bu güne kadar bir çok defa dolaştım. 2023 seçimleri önemli bir seçim olacak. Atamızın bize emanet ettiği bu toprakları 2023 seçimlerinde Millet İttifakına bırakılmayacak kadar değerli. Türk Milletinin teminatı ve Türkiye’nin son kalesi Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu çalıştayı sürdürmezsek Türkiye bugün çok farklı bir durumda olur. Türk Milleti kendi gücünün farkında olmalı. Cennet Mekan Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş beyefendi diyor ki partiyi kurduğunda “Eğer Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün izinden çıkmasaydı biz parti kurmazdık” diyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ben sayın Genel Başkanımız gibi bu memleketi karşılıksız sevdik diyorum. Buraya gelerek bizleri dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İl Başkanı Haluk Alıcık’ın konuşmasının ardından MYK Üyesi Burak Pehlivan, Yavuz Tellioğlu ve Dr. Turan Şener de söz alarak programların 2023 seçimlerine kadar devam edeceğini ifade ettiler.


25.02.2022 20:37:17