GERMENCİK’TE 5 YENİ HALI SAHA HİZMETE AÇILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Germencik’in 5 farklı mahallesine 5 adet yeni halı saha yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Germencik’in Ortaklar, Neşetiye, Yedieylül, Hıdırbeyli ve Meşeli mahallelerine halı saha yapıldı.  AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, İlçe Başkanı Mehmet Akgün ve yönetimi ile birlikte, Meşeli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine açılan halı sahayı inceledi. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a ziyaretlerinde Germencik İlçe Başkanı Mehmet Akgün, yönetim kurulu üyeleri Kudret Dağdeviren, Tamer Küçükbacak, Fehmi İlbasan, Lütfi Çetin, Mehmet Erdem, Ali İrfan Doğan ve Yüksel Kaya eşlik etti. Yavuz, halı sahaların Germencikli vatandaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

İlçe Başkanı Akgün, Germencik’e yapılan yatırımlar için Gençlik ve Spor Bakanlığı ve partisinin milletvekillerine teşekkürlerini iletti. Akgün, “Gençlerimizin gelişimi ve kötü alışkanlardan uzak durmasında, spora büyük önem veriyoruz. Bu anlamda sağ olsun Gençlik ve Spor Bakanlığımız, ilçemizde spor yatırımlarına devam ediyor. Son olarak 5 halı sahamızın yapımı tamamlandı. Gündemimizde şu anda mevcut halı sahalardan ikisinin yenilenmesi veya yeni iki halı saha daha yapılması var. Bununla ilgili çalışmalar da yakın zamanda başlayacak” ifadelerini kullandı.

Germencik İlçe Stadı’nın yenilenmesi projesinin tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Akgün, 2023 seçimlerinden önce Kızılcapınar Mahallesi’nde yarı olimpik yüzme havuzunun yapımına başlanacağını “Yaparsa AK Parti yapar” sloganı ile duyurdu.


17.10.2022 15:43:06