GERMENCİK CHP GENÇLİK KOLLARI ÇETİN’E EMANET

Cumhuriyet Halk Partisi Germencik Gençlik Kolları Başkanlığı’nda bayrak değişimi yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Germencik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Kocabaş çeşitli sebeplerden dolayı başkanlık görevinde partisine faydalı olamadığını ifade ederek görevi bıraktığını, yeni Gençlik Kolları başkanı olarak da Aydın İl Başkanı Mustafa Dinç ile yaptıkları görüşme neticesinde göreve Nedim Can Çetin’in getirildiğini ifade etti. Konuşmasında duygulu anlar yaşayan Kocabaş “Partimin hizmetinde ve emrinde olmaya devam edeceğim. Ancak çeşitli sebeplerle partime hizmet edemediğimi ve başkanlık görevini sağlıklı bir biçimde yürütemediğimi düşünerek görevi bırakma kararı aldım. Bundan sonraki süreçte de partim için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

CHP Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Dinç ise “5 yıldır Onur Kocabaş ile yol yürüyoruz. Kendisinin partimize çok büyük emekleri oldu. Siyaset biraz vakit işi ve daha aktif olmamız gerekiyor. Son zamanlarda kendisi bizlere gelerek zaman ayırmakta zorlandığını ifade etti. Yeni bir isimle yola devam edebileceğimizi ifade etti ve bu süreçte birkaç isim ile görüştük. Partimizin tüm gençleri bu görevi başarı ile yürütebilecek durumda. Bir çok isimle görüştük ve son olarak Nedim Can Çetin ile tanıştık. Nedim Can’ın bu görevi yapabileceğine olan inancımız ile kendisini Germencik İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atadık. İktidar mücadelesi sürdürdüğümüz bu dönemde kendisine büyük işler düşüyor. Yeni başkanımıza güvenimiz ve inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Ataması Gerçekleşen Nedim Can Çetin ise yaptığı konuşmasına Bu zamana kadar görevini büyük bir titizlik ve başarı il yürüten Onur Kocabaş’a teşekkür ederek başladı. Çetin “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde 9 Eylül 1923 yılında kurulan partimizin izinden gitmekteyim. Bu kutsal görevi layıkı ile yerine getirmek için kendimi adadığım bu yolda gerek İl Gençlik Kolları Başkanım, gerek ilçe başkanım, gerek ilçe kadın kolları başkanım ve yönetimlerine, yine görevi devraldığım Onur Kocabaş başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlerimize sahip çıkmak ve gelecekteki yollarını aydınlığa kavuşturmak için buradayız. Elimden gelenin daha fazlasını yapacağım. Beni bu göreve layık gören başkanlarıma tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Programa CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pelin Çavdarlı ve yönetimleri de katıldı.

 

 


16.01.2022 17:29:40