ÇİÇEKÇİLER SEVGİLİLER GÜNÜNE HAZIR

Yarın kutlanacak 14 Şubat Sevgililer Gününe sayılı saatler kala çiçekçiler son hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle sevgililer gününü gönüllerince kutlayamayan çiftler bu yıl için çiçek siparişlerini şimdiden vermeye başladılar. 

Uzun yıllar sektörde tecrübe edinmiş ve ardından kendi işletmesi olan Favori Uluslar Arası Çiçekçiliği Germencikte hizmete açan Sibel Saçıkara 14 Şubat Sevgililer gününe özel olarak siparişlerin gelmeye başladığını ifade etti. Saçıkara "Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle kısıtlama vardı. Bu yıl herhangi bir kısıtlama söz konusu olmadığı için önceki yıla göre 14 Şubat bu yıl biraz daha hareketli geçecek gibi. Dünden bu yana siparişlerimiz 14 Şubat için geliyor. Bizlerde sevgililer günü için hazırlıklarımızı tamamladık. Şu anda herhangi bi sorun yok. Sevgililer Günü'nün en güzel çiçeği güldür. Gülün yanı sıra frezya, nergis, orkide, kır buketleri tarzı çiçekler de mevcut. İş yerimizde bu güne özel olarak getirdiğimiz birde "Seni Seviyorum" yazılı çikolatalı kutlama buketleri mevcut. Her bütçeye göre çiçekler var. Biz tüm hazırlıklarımızı yaptık ve müşterilerimizi bekliyoruz. Sevdiklerine bu özel günde hediye çiçek yada çikolata göndermek isteyenler bizlere 0 256 563 36 92 - 0 541 563 36 92 numaralı telefonlardan ulaşarak sipariş verebilirler" dedi. Interflora üyesi olan Favori Çiçekçilik sadece Aydın ya da Germencik değil dünyanın neresine isterseniz isteyin çiçek gönderebilmektedir"

YENİLİKÇİ GİRİŞİMLER İLE HİZMETTEYİZ

Özgün ve yenilikçi girişimlerimiz ile hizmet veriyoruz. Favori Çiçekçilik olarak canlı ve yapay çiçek çeşitlerini kendi tasarımlarımız ile müşterilerimize sunuyoruz. Germenciğe yenilikleri kalite ile sunuyoruz. İşletmemiz bu yönüyle de tercih sebebi olmaktadır. Favori Çiçekçilik, organizasyonlarınızda da farklı ve yaratıcı fikirlerle yanınızda. Açılışlarınıza balon süsleme ile cemiyetlerinize maytap, konfeti, masa sandalye giydirme, volkan ve ışık seli ile, sevdiklerinize birbirinden güzel çiçek seçenekleri ile tüm ihtiyaçlarınıza en üst düzeyde cevap olmaya çalışıyoruz. Favori Uluslararası Çiçekçilik, Germencik’te balon süsleme yapan tecrübeli bir işletmedir" dedi.


13.02.2022 20:07:08