• muhammed ali künkcü
GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mart 2022 18:08

AHMET TOKMAKOĞLU 'İLK GÜNKÜ HEYECANLA DEVAM'

AHMET TOKMAKOĞLU 'İLK GÜNKÜ HEYECANLA DEVAM'
Başkan Ahmet Tokmakoğlu İlk günkü heyecanla devam dedi

Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası’nda yıllardır görevi başarıyla sürdüren mevcut Başkan Ahmet Tokmakoğlu yeniden aday olduğunu açıkladı.

Oda üyelerin isteği doğrultusunda, siyaset ve bir çok sivil toplum kuruluşunda başarılı hizmetler yaparak Sökelilerin gönlünde taht kuran Ahmet Tokmakoğlu’nun tecrübesiyle bir dönem daha göreve yeniden talip olduğu ifade edildi. Uzun yıllar esnafa hizmet için çalıştıklarını söyleyen ve dünyanın içinde bulunduğu pandemi koşullarında da çalışmaktan geri kalmadıklarını belirten Ahmet Tokmakoğlu, aynı performansı üzerine koyarak sürdüreceğini söyledi.

"BEYAZ LİSTE İLE KARŞINIZDAYIZ"

Bize destek mesajını ileten ve yanımızda olduğunu ilan edenlere teşekkür ediyoruz, diyen Başkan Ahmet Tokmakoğlu, "Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Tek bir gayemiz var insanların evlerine huzurlu, mutlu ekmek götürmesi. Bu yoldaki temel ilkemiz adalet ve hakkaniyettir. Kurumlarla iş birliği içinde ayrıştırıcılıktan uzak, birleştirici bir ruhla çalışkan ekibimizle odamız ve siz üyelerimize hizmet için yeniden hazırız. 18 Mart Cuma günü gerçekleşecek olan genel kurumumuzda beyaz liste ile karşınızdayız. Desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.